Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
2 кислі груші (оскільки я брала садові те 4, вони у нас дрібні)
4 яйця
1 склянка цукру
1 склянка борошна
Кориця
Ваніль по щіпці
Приготування:
1. Змазати форму маслом, посипати цукром. Груші промити, розрізати навпіл, вийняти сердцевинки.
2. Нарізати груші скибками, викласти у форму. Присипати щіпка кориці і ванілі.
3. Яйця збити з цукром, до освіти світлою, пишної маси. Всипати борошно, перемішати віночком.
4. Викласти тісто на груші. Випікайте в розігрітій до 180 градусах духовці 20-25 хвилин.
Примітка:
Або в мультиварки на режимі випічка, як зробив я.
Фото і рецепт: Вредина