Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    120 г борошна пшеничного вищого сорту,
    3 ст. л. вівсяних пластівців (м'яких),
    2 яйця,
    3 ст. л. сметани 20%-ної жирності,
    1 щепот. солі,
    10 г розпушувача,
    2 ст. л. рослинного масла,
    50 г цукру,
    1 морква.
    Приготування:
    У мисці змішати цукор, борошно, сіль, розпушувач і вівсяні пластівці.
    В іншій мисці змішати яйця, рослинне масло, сметану.
    Додати терту моркву. І змішати всі у великій мисці.
    Тісто розкласти по формах на 2/3 від обсягу. І поставити в розігріту до 230 градусів духовку на 10-12 хвилин.
    Випікати до золотистої скориночки.
    Вийняти і остудити. Подавати до столу.
    Приємного апетиту!