Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
120 г борошна пшеничного вищого сорту,
3 ст. л. вівсяних пластівців (м'яких),
2 яйця,
3 ст. л. сметани 20%-ної жирності,
1 щепот. солі,
10 г розпушувача,
2 ст. л. рослинного масла,
50 г цукру,
1 морква.
Приготування:
У мисці змішати цукор, борошно, сіль, розпушувач і вівсяні пластівці.
В іншій мисці змішати яйця, рослинне масло, сметану.
Додати терту моркву. І змішати всі у великій мисці.
Тісто розкласти по формах на 2/3 від обсягу. І поставити в розігріту до 230 градусів духовку на 10-12 хвилин.
Випікати до золотистої скориночки.
Вийняти і остудити. Подавати до столу.
Приємного апетиту!