Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    борошно - 250 р.
    цукровий пісок - 100 г.
    масло вершкове - 150 г.
    яйця - 3 шт.
    цедра і сік 1 апельсина
    ванільний цукор - 2 ст. л.
    розпушувач - 2 ч. л.
    "п'яні" сухофрукти 4 ст. л. (заздалегідь замочені в коньяку сухофрукти)
    Цедру апельсина натерти на крупній тертці. Віджати сік. В миску покласти шматочки масла і цукровий пісок.
    Додати ванільний цукор. Гарненько все збити міксером. По одному додати яйця. Влити апельсиновий сік. Покласти цедру, розмішати. Всипати розпушувач. Додати борошно, перемішати.
    В останню чергу покласти сухофрукти та перемішати. Форми для кексів змастити олією. Наповнити форми тестом на 3/4 висоти.
    Поставити в розігріту до 200 градусів духовку, запікати 30 хвилин до готовності. Готові кекси остудити, посипати цукровою пудрою і подати до столу.
    Приємного апетиту!