Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
борошно - 2 склянки
яйце - 1 шт.
сир - 200 гр.
цибуля зелена рубаний - 1\\2 склянки
кінза, зелень петрушки і кропу рубані - 1\\2 склянки
шпинат і щавель рубані - 1\\2 склянки
масло топлене - 2 ст. ложки
перець чорний мелений
сіль
Приготування:
Просіяне борошно змішайте з сіллю і яйцем, потім поступово додаючи теплу воду, замісити круте тісто.
Для начинки зелений лук і зелень перемішайте з протертим сиром, посоліть і поперчіть.
Тісто розділіть на частини і розкачайте в тонкі коржі. На коржика покладіть начинку, краї тіста з'єднайте і защипайте, надаючи пиріжкам форму напівмісяців.
Смажте кутаби на розігрітій з маслом сковороду до готовності.
При подачі кутаби полити розтопленим маслом.
Приємного апетиту!