Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти на 40 штук:
8 яєць
360 г цукру
3 лимона
150 г вершкового масла
140 г тертого мигдалю
сіль
Інструменти:
каструлька
терка
цитрусовыжималка
міксер
ситечко
миска
кондитерський мішок
пекарська папір
решітка для тортів
Рецепт:
1. Приготувати крем. Помістити в каструльку 2 яйця, 120 г цукру, терту цедру і сік двох лимонів. Збити міксером. Не перестаючи збивати, поставити до загустіння на водяну баню.
2. Процідити через дрібне ситечко крем. Додати розплавлене масло. Збивати протягом 10 хвилин. Викласти в миску крем. Прибрати в холодильник.
3. Збити 6 яєчних білків з дрібкою солі міксером. Додати їх до 240 г цукру, перемішаної з тертої цедрою лимона і тертим мигдалем.
4. Включити духовку. Наповнити білкової сумішшю кондитерський мішок. Злегка натискаючи, викласти на деко, покритий пекарської папером, печиво.
5. Випікати протягом 10 хвилин. Потім залишити ще на 5 хвилин в духовці з відкритими дверцятами. Вийняти. Остудити на решітці.
6. Намазувати кремом печиво. З'єднати попарно. Викласти на блюдо для сервірування мигдалеві тістечка.
7. Подати з чаєм або з солодким десертним вином.
Середня складність
Підготовка: 30 хвилин
Випікання: 10 хвилин
Газова духовка: 150 градусів
Електродуховка: 170 градусів