Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти на 40 штук:
    8 яєць
    360 г цукру
    3 лимона
    150 г вершкового масла
    140 г тертого мигдалю
    сіль
    Інструменти:
    каструлька
    терка
    цитрусовыжималка
    міксер
    ситечко
    миска
    кондитерський мішок
    пекарська папір
    решітка для тортів
    Рецепт:
    1. Приготувати крем. Помістити в каструльку 2 яйця, 120 г цукру, терту цедру і сік двох лимонів. Збити міксером. Не перестаючи збивати, поставити до загустіння на водяну баню.
    2. Процідити через дрібне ситечко крем. Додати розплавлене масло. Збивати протягом 10 хвилин. Викласти в миску крем. Прибрати в холодильник.
    3. Збити 6 яєчних білків з дрібкою солі міксером. Додати їх до 240 г цукру, перемішаної з тертої цедрою лимона і тертим мигдалем.
    4. Включити духовку. Наповнити білкової сумішшю кондитерський мішок. Злегка натискаючи, викласти на деко, покритий пекарської папером, печиво.
    5. Випікати протягом 10 хвилин. Потім залишити ще на 5 хвилин в духовці з відкритими дверцятами. Вийняти. Остудити на решітці.
    6. Намазувати кремом печиво. З'єднати попарно. Викласти на блюдо для сервірування мигдалеві тістечка.
    7. Подати з чаєм або з солодким десертним вином.
    Середня складність
    Підготовка: 30 хвилин
    Випікання: 10 хвилин
    Газова духовка: 150 градусів
    Електродуховка: 170 градусів