Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Млинці виходять смачні і ситні. Подавати можна як гарячі і холодні.
Інгредієнти:
Молоко - 0,5 л
Борошно - 300 г
Олія (в тісто - 4 ст.л, і для смаження - по необхідності)
Яйце (В тісто - 3 шт, у начинку - 4 шт.) - 7 шт
Печінка тріски (консервована) - 250 г
Горіхи волоські - 4 ст. л.
Петрушка (свіжа) - 1 пуч.
Сіль за смаком)
чорний Перець (мелений, за смаком)
Приготування:
Молоко збити з яйцями, вмішати борошно, додати сіль і олію. Збити міксером до однорідної маси.
Випікати млинці рівномірно з двох сторін (я печу на рослинній олії). Готові млинці остудити.
Яйця відварити, охолодити і дрібно нарізати.
Печінка тріски розім'яти виделкою. Волоські горіхи подрібнити. Зелень дрібно нарізати.
Все скласти в миску, перемішати, посолити і поперчити.
Викласти на млинець столову ложку з гіркою начинки, згорнути трубочкою.
Готові млинчики скласти на обробну дошку в один шар, накрити харчовою плівкою і поставити в морозильну камеру.
Коли млинці замерзнуть, можна перекласти в пакет. Розморозити можна на сковороді або у мікрохвильовці.
Приємного апетиту!
Фото і рецепт: NataliaNik