Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Млинці виходять смачні і ситні. Подавати можна як гарячі і холодні.
    Інгредієнти:
    Молоко - 0,5 л
    Борошно - 300 г
    Олія (в тісто - 4 ст.л, і для смаження - по необхідності)
    Яйце (В тісто - 3 шт, у начинку - 4 шт.) - 7 шт
    Печінка тріски (консервована) - 250 г
    Горіхи волоські - 4 ст. л.
    Петрушка (свіжа) - 1 пуч.
    Сіль за смаком)
    чорний Перець (мелений, за смаком)
    Приготування:
    Молоко збити з яйцями, вмішати борошно, додати сіль і олію. Збити міксером до однорідної маси.
    Випікати млинці рівномірно з двох сторін (я печу на рослинній олії). Готові млинці остудити.
    Яйця відварити, охолодити і дрібно нарізати.
    Печінка тріски розім'яти виделкою. Волоські горіхи подрібнити. Зелень дрібно нарізати.
    Все скласти в миску, перемішати, посолити і поперчити.
    Викласти на млинець столову ложку з гіркою начинки, згорнути трубочкою.
    Готові млинчики скласти на обробну дошку в один шар, накрити харчовою плівкою і поставити в морозильну камеру.
    Коли млинці замерзнуть, можна перекласти в пакет. Розморозити можна на сковороді або у мікрохвильовці.
    Приємного апетиту!
    Фото і рецепт: NataliaNik