Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Перший варіант:
гарбуз - 500 гр.
борошно - 2 склянки
молоко - 1 склянка
яйце - 2 шт.
сіль - за смаком
цукор - 1 ст. л.
олія
Приготування:
Гарбуз почистити. М'якоть натерти на терці. Додати молоко, сіль, цукор і борошно. Перемішати.
Столовою ложкою викладати отримане тісто на сковороду з розпеченим маслом. Обсмажити з обох боків до утворення рум ’ яної кірочки.
Другий варіант:
гарбуз - 1 кг.
молоко - 1 склянка
крупа манна - 1 склянка
цукор - 1 ст. л.
яйце - 2 шт.
олія - 1 ст. л.
сіль - за смаком
Приготування:
Гарбуз почистити. М'якоть натерти на терці. У сковороду покласти гарбуз і додати молоко. Поставити на розігріту плиту. Тушкувати протягом 20-30 хвилин. Зняти з плити. Остудити.
Додати манну крупу, яєчні жовтки, сіль і цукор. Перемішати. Білки збити і ввести в тісто. Перемішати.
Столовою ложкою викладати отримане тісто на сковороду з розпеченим маслом. Обсмажити з обох боків до утворення рум ’ яної кірочки.