Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Перший варіант:
    гарбуз - 500 гр.
    борошно - 2 склянки
    молоко - 1 склянка
    яйце - 2 шт.
    сіль - за смаком
    цукор - 1 ст. л.
    олія
    Приготування:
    Гарбуз почистити. М'якоть натерти на терці. Додати молоко, сіль, цукор і борошно. Перемішати.
    Столовою ложкою викладати отримане тісто на сковороду з розпеченим маслом. Обсмажити з обох боків до утворення рум ’ яної кірочки.
    Другий варіант:
    гарбуз - 1 кг.
    молоко - 1 склянка
    крупа манна - 1 склянка
    цукор - 1 ст. л.
    яйце - 2 шт.
    олія - 1 ст. л.
    сіль - за смаком
    Приготування:
    Гарбуз почистити. М'якоть натерти на терці. У сковороду покласти гарбуз і додати молоко. Поставити на розігріту плиту. Тушкувати протягом 20-30 хвилин. Зняти з плити. Остудити.
    Додати манну крупу, яєчні жовтки, сіль і цукор. Перемішати. Білки збити і ввести в тісто. Перемішати.
    Столовою ложкою викладати отримане тісто на сковороду з розпеченим маслом. Обсмажити з обох боків до утворення рум ’ яної кірочки.