Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    вершкове масло - 150 гр;
    цукор - 1/2 склянки;
    яйця - 3 шт;
    фундук - 150 гр;
    борошно - 1 склянка;
    розпушувач - 1 ч.л.;
    сливи - 500 гр.
    Фундук купуємо чищений і смажений. Якщо сливи солодкі, то цукру кладіть менше.
    У велику миску відправляємо м ’ яке масло і цукор. Збиваємо добєла. Вводимо по одному яйця.
    У блендері подрібнюємо фундук. Нам потрібен склянку подрібненого.
    Відправляємо в нашу миску фундук і просіваємо туди ж борошно з розпушувачем.
    Акуратно змішуємо.
    У злив видалимо кісточки. У мене сливи були невеликі, домашні, тому я їх залишала половинками. Якщо у вас великі, поріжте на четвертинки.
    Втручається їх у тісто.
    Змащуємо форму вершковим маслом.
    Викладаємо в неї тісто. Відправляємо пиріг в розігріту до 170 градусів духовку на 30 хвилин.
    Дістаємо нашу красу. Даємо трохи охолонути. Проводимо ножиком по краях форми і відкриваємо її.
    Дуже смачно!
    Фото і рецепт: Ольга