Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
вершкове масло - 150 гр;
цукор - 1/2 склянки;
яйця - 3 шт;
фундук - 150 гр;
борошно - 1 склянка;
розпушувач - 1 ч.л.;
сливи - 500 гр.
Фундук купуємо чищений і смажений. Якщо сливи солодкі, то цукру кладіть менше.
У велику миску відправляємо м ’ яке масло і цукор. Збиваємо добєла. Вводимо по одному яйця.
У блендері подрібнюємо фундук. Нам потрібен склянку подрібненого.
Відправляємо в нашу миску фундук і просіваємо туди ж борошно з розпушувачем.
Акуратно змішуємо.
У злив видалимо кісточки. У мене сливи були невеликі, домашні, тому я їх залишала половинками. Якщо у вас великі, поріжте на четвертинки.
Втручається їх у тісто.
Змащуємо форму вершковим маслом.
Викладаємо в неї тісто. Відправляємо пиріг в розігріту до 170 градусів духовку на 30 хвилин.
Дістаємо нашу красу. Даємо трохи охолонути. Проводимо ножиком по краях форми і відкриваємо її.
Дуже смачно!
Фото і рецепт: Ольга