Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
200 г грибів глив,
1 цибулина,
1 пучок кропу (зелень),
2 ст. л. рослинного масла,
300 г листкового дріжджового теста,
1 ст. л. насіння кунжуту,
1 яєчний жовток,
сіль за смаком,
перець за смаком.
Приготування:
Гриби вимити і обсушити. Дрібно нашаткувати гриби і цибулю.
Обсмажити на рослинній олії 5-7 хвилин. Посолити і поперчити.
Викласти в миску, додати дрібно нашинковану кріп і перемішати.
Тісто розкачати і вирізати кружальця.
Викласти начинку і защипнути краю.
Викласти пиріжки на деко. Обмазати збитим яєчним жовтком. Посипати кунжутом.
Запекти в духовці при температурі 200 градусів За 20 хвилин.
Викласти готові пиріжки на блюдо і подавати до столу.
Приємного апетиту!