Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Спробуйте приготувати ці неймовірно смачні, м'які пиріжки з зеленою цибулею і яйцем з дріжджового тіста на кефірі або ряженке.
Інгредієнти
* Борошно пшеничне - 600 г;
* Яйце куряче (сире: тісто-2 шт , для змащування-1шт ; варене в начинку - 3 шт) - 6 шт;
* Маргарин - 75 г;
* Кефір (або ряжанка) - 250 мл;
* Сіль - 1 ч.л.;
* Цукор - 3 ст.л.;
* Дріжджі (швидкодіючі) - 7 м;
* Зелену цибулю (великий пучок) - 1 шт;
Продукти для тесту повинні бути кімнатної температури. Борошно просіяти. У відерце хлібопічки налити кефір, додати яйця, розм'якшений маргарин, борошно, сіль, цукор, дріжджі. Замісити дріжджове тісто ( програма для замісу дріжджового тіста).
Цибулю дрібно порізати, злегка пом'яти, яйця потерти на великій тертці або порізати дрібними кубиками. Підсолити за смаком.
Стіл і руки припылить борошном, вийняти тісто з хлібопечі, розділити на 18-20 частин.
Сформувати пиріжки.
Деко застелити папером для випічки, викласти пиріжки і поставити в тепле місце для вистійки.
Підійшли пиріжки змастити збитим яйцем, якщо будете змащувати тільки жовтком, то пиріжки будуть ’ янішав і більш глянцеві.
Поставити в заздалегідь нагріту до 220 градусів духовку, випікати до красивого рум'янцю, 20 хвилин.
Приємного апетиту!