Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
* борошно пшеничне - 115 г;
* молоко - 140 г;
* яйця - 3 штуки;
* розпушувач - 1 чайна ложка;
* цукровий пісок - 1 столова ложка;
* сіль щіпка.
Відокремити жовтки від білків. Жовтки перемішати, додати борошно, цукор, розпушувач і молоко. Перемішати до однорідної маси.
В іншій мисці збити білки з дрібкою солі до стійких пік. Обережно змішати білки з тістом. Готове тісто вийде повітряним.
Добре розігріти пательню, змастити олією. За один раз на сковороді середнього розміру можна спекти 4 оладки. Налити ложкою тісто, сформувавши 4 гуртка, і смажити до утворення золотистої скоринки на середньому вогні.
Кожну оладушку перевернути і аналогічно запекти із зворотного боку. Таким чином злякати все тісто.
Автор: Господиня