Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    * борошно пшеничне - 115 г;
    * молоко - 140 г;
    * яйця - 3 штуки;
    * розпушувач - 1 чайна ложка;
    * цукровий пісок - 1 столова ложка;
    * сіль щіпка.
    Відокремити жовтки від білків. Жовтки перемішати, додати борошно, цукор, розпушувач і молоко. Перемішати до однорідної маси.
    В іншій мисці збити білки з дрібкою солі до стійких пік. Обережно змішати білки з тістом. Готове тісто вийде повітряним.
    Добре розігріти пательню, змастити олією. За один раз на сковороді середнього розміру можна спекти 4 оладки. Налити ложкою тісто, сформувавши 4 гуртка, і смажити до утворення золотистої скоринки на середньому вогні.
    Кожну оладушку перевернути і аналогічно запекти із зворотного боку. Таким чином злякати все тісто.
    Автор: Господиня