Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Підготовка полуничного крамбля займає не більше 10-15 хвилин. І ще близько 25 хвилин йде на випічку. Виходить, що за 35-40 хвилин можна приготувати смачний ягідний пиріг в порційних формах. Крамбль краще є гарячим.
Інгредієнти:
полуниця - 300г;
коричневий цукор - 2-3 ст.л.;
крохмаль - 1 ч.л.;
для тіста:
вівсяні пластівці - 30г;
волоські горіхи - 30г;
борошно - 20г;
вершкове масло - 20г;
коричневий цукор - 20г.
У полуниці обірвати чашолистки. Кожну ягоду розрізати вздовж на 2-4 частини. Скласти полуницю в миску, присипати цукром та крохмалем.
Для посипання змішати вівсяні пластівці, волоські горіхи, борошно, цукор і охолоджене масло. Подрібнити в процесорі до великої крихти.
Розкласти полуницю в рамекины (жароміцні форми), наповнивши їх майже до країв. Присипати крихтою, чуть-чуть придавити, ложкою. Випікати в прогрітій до 200 С духовці близько 25 хвилин.