Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Підготовка полуничного крамбля займає не більше 10-15 хвилин. І ще близько 25 хвилин йде на випічку. Виходить, що за 35-40 хвилин можна приготувати смачний ягідний пиріг в порційних формах. Крамбль краще є гарячим.
    Інгредієнти:
    полуниця - 300г;
    коричневий цукор - 2-3 ст.л.;
    крохмаль - 1 ч.л.;
    для тіста:
    вівсяні пластівці - 30г;
    волоські горіхи - 30г;
    борошно - 20г;
    вершкове масло - 20г;
    коричневий цукор - 20г.
    У полуниці обірвати чашолистки. Кожну ягоду розрізати вздовж на 2-4 частини. Скласти полуницю в миску, присипати цукром та крохмалем.
    Для посипання змішати вівсяні пластівці, волоські горіхи, борошно, цукор і охолоджене масло. Подрібнити в процесорі до великої крихти.
    Розкласти полуницю в рамекины (жароміцні форми), наповнивши їх майже до країв. Присипати крихтою, чуть-чуть придавити, ложкою. Випікати в прогрітій до 200 С духовці близько 25 хвилин.