Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    На 16 квадратиків:
    7 гр дріжджів
    1 ст. л. цукру
    300 мл теплої води
    450 гр білої муки хлібної
    2 ст л солі
    3 ст л розмарину, порізаного
    2 ст. л. оливкової олії
    450 гр суміші червоного і білого цибулі, порізаної кільцями
    4 зубчики часнику, порізані
    Інструкції:
    1. Покласти дріжджі і цукор в маленьку миску і перемішати з 100 мл (8 ст л) води. Залишити в теплому місці на 15 хв.
    2. Змішати борошно із сіллю у великій мисці. Додати суміш з дріжджами, половину розмарину і воду, що залишилася. Замісити тісто. Місити його близько 4 хв.
    3. Тісто накрити плівкою, змащену маслом, і залишити на 30 хвилин, щоб воно піднялося як мінімум в 2 рази.
    4. Тим часом нагріти олію у великій сковороді. Додати цибулю і часник і обсмажувати протягом 5 хв до м'якості. Накрити сковороду і готувати 7-8 хв., доки цибуля трохи не закарамелизуется.
    5. Дістати тісто з миски і місити ще 1-2 хв. Потім розкачати у формі квадрата. Тісто має бути не більше 6 мм тому що воно ще підніметься під час запікання. Покласти тісто на деко, підтикаючи краю. Зверху розподілити цибулю і посипати залишилися розмарином.
    6. Запікати в розігрітій духовці при 200 ° С протягом 25-30 хв до золотистої скориночки. Нарізати хліб на 16 квадратів і подавати відразу ж.