Найбільший фестиваль пива в світі проходить у Мюнхені, і наш рецепт дня - ідеальна закуска до пива та інших алкогольних напоїв. Тримайте їх у морозилці, і перед приходом гостей їх потрібно тільки поставити в духовку.
Інгредієнти:
На 40 шт:
4 смужки бекону, дрібно порізані
2 листа готового розкачаного листкового тіста
1 яйце, збити
125 г тертого копченого сиру
2 пір'я зеленої цибулі, дрібно порізані
1 ст. л. порізаної петрушки
1 ч л паприки
Інструкції:
1. Обсмажити бекон в сковороді, помішуючи, до хрусткої скоринки. Обсушити на кухонному рушник. Змастити тісто яйцем, посипати чвертю сиру на половину листа тіста, не доходячи 1 см від краю. Зверху посипати беконом, змішаним з цибулею, петрушкою, паприкою і сиром, що залишився.
2. Скласти тісто навпіл, накриваючи начинку і щільно притиснути. Змастити зверху яйцем і нарізати на смужки шириною 1 см, закрутити смужки і покласти на деко, змащене маслом, на відстані 3 см один від одного.
3. Запікати при 200 ° С протягом 12 хв. до світло коричневого кольору; охолодити на решітці.