Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
сир 9% 1 пачка 250 г
яйце 1 шт.
цукровий пісок 1-2 ст. л.
борошно 1 ст. л. з верхом + борошно для обвалки
олія для смаження
для соусу:
сік і цедра 1 апельсина
вершки 100 мл
ванільний цукор за смаком
куркума
мак 1 ч. л. або макова суміш для пирогів 1 ст. л.
В миску покласти сир, вбити яйце. Всипати цукровий пісок. Додати борошно, гарненько все перемішати. Беремо частина сирної маси, кладемо на борошно, обвалюємо і формуємо сирники.
Розігріти олію в сковороді і обсмажити сирники до золотистого кольору з двох сторін. В сковороду або сотейник вичавити апельсиновий сік, поставити на плиту. Влити вершки.
Додати ванільний цукор. Всипати куркуму, перемішати. Додати мак, перемішати. Готові сирники перекласти в порційні форми.
Залити соусом. Запікати в розігрітій до 200 градусів духовці 10-12 хвилин.
Подати сирники до столу, посипати цукровою пудрою.
Приємного апетиту!