Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
200 г листкового дріжджового теста,
1 баклажан,
1 пучок кропу (зелень),
50 г сиру,
2 зубчики часнику,
2 ст. л. рослинного масла,
1 яєчний жовток,
перець за смаком,
сіль за смаком.
Приготування:
Листкове тісто розкачати в пласт і розрізати на квадрати.
Кожен квадратик викласти в формочку для кексів.
Змастити жовтком і випікати в духовці 15 хвилин при температурі 200 градусів С.
Баклажан порізати кубиками і обсмажити до готовності на рослинній олії.
Змішати в мисці баклажани, дрібно нашинковану кріп і подрібнений часник. Посолити і поперчити. Добре перемішати.
Готові слойки охолодити і викласти з форм. Нафарширувати начинкою.
Посипати тертим сиром. Поставити на самий верх розігрітій духовки поки сир на розплавитися.
Викласти на таріль і подавати до столу.
Приємного апетиту!