Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    200 г листкового дріжджового теста,
    1 баклажан,
    1 пучок кропу (зелень),
    50 г сиру,
    2 зубчики часнику,
    2 ст. л. рослинного масла,
    1 яєчний жовток,
    перець за смаком,
    сіль за смаком.
    Приготування:
    Листкове тісто розкачати в пласт і розрізати на квадрати.
    Кожен квадратик викласти в формочку для кексів.
    Змастити жовтком і випікати в духовці 15 хвилин при температурі 200 градусів С.
    Баклажан порізати кубиками і обсмажити до готовності на рослинній олії.
    Змішати в мисці баклажани, дрібно нашинковану кріп і подрібнений часник. Посолити і поперчити. Добре перемішати.
    Готові слойки охолодити і викласти з форм. Нафарширувати начинкою.
    Посипати тертим сиром. Поставити на самий верх розігрітій духовки поки сир на розплавитися.
    Викласти на таріль і подавати до столу.
    Приємного апетиту!