Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    200 г кураги,
    2-3 ст. л. цукру,
    1 яєчний жовток,
    1 ст. л. цукрової пудри,
    3 шт. листкового дріжджового тіста (3 пластинки).
    Приготування:
    Листкове тісто розморозити.
    Курагу розмочити в окропі.
    Пропустити через м'ясорубку. Додати цукор. Добре перемішати.
    Тісто розкачати і нарізати трикутниками.
    Намазати начинкою і згорнути рулетом.
    Викласти на деко і змастити жовтком.
    Випікайте в розігрітій до 180 ° С духовці 12-15 хвилин. Викласти і охолодити.
    Подавати до столу, посипати цукровою пудрою.
    Приємного апетиту!