Інгредієнти:
* ріпчасту цибулю 1 шт.
* печериці 100 г
* яйця 2 шт.
* сіль 1/2 ч. л.
* сир 200 г
* молоко 100 мл
* борошно 400 г
* розпушувач 1/2 ч. л.
* рослинна олія 7 ст. л. + 2 ст. л. для смаження
для змащення:
* молоко
* 1 жовток
Ріпчасту цибулю і гриби нарізати і обсмажити в невеликій кількості олії. В миску покласти сир і злегка розім'яти, влити 7 ст. л. рослинної олії. Додати яйця. Влити молоко. Покласти сіль. Усе добре збити з допомогою міксера.
всипати борошно розпушувач. Всипати в творожно-яєчну масу 1/2 частина з борошна розпушувачем. Покласти гриби з цибулею. Всипати борошно, що залишилося, і перемішати все до однорідної маси.
Тісто повинне добре відходити від рук. Сформувати з тіста ковбаску, яку розрізати на рівні шматочки. З кожного шматка скачати булочки. Перекласти булочки на деко, застелений пергаментом і змащений маслом.
З'єднати жовток з молоком і трохи збити. Змастити булочки молочно-яєчною сумішшю. Деко поставити в розігріту до 200 градусів духовку і випікати близько години. Готові булочки остудити. Подати булочки до столу.
Приємного апетиту!