Кулінарія

Цікаве та найсмачніше !

  • Інгредієнти:
    1 1/2 склянки борошна
    200 г вершкового масла
    5 яєць
    1 склянку цукрового піску
    стручок ванілі
    2 ч. л. розпушувача
    вишня 250-300 г
    рослинна олія
    цукрова пудра
    Приготування:
    З вишні видалити кісточки. Стручок ванілі розрізати і зібрати на кінчик ножа м'якоть. В миску покласти вершкове масло кімнатної температури, всипати цукровий пісок. Добре збити суміш до однорідної маси. Розбити яйця.
    Добре збити суміш до однорідної маси. Додати розпушувач. Покласти ваніль. Всипати борошно і гарненько все перемішати міксером. Додати вишню, перемішати лопаткою.
    Деко застелити пергаментом, злегка змастити олією. Влити тісто, розрівняти. Випікати в заздалегідь розігрітій до 180 градусів духовки до готовності, приблизно 50-60 хвилин.
    Готовий пиріг остудити, розрізати і посипати цукровою пудрою.
    Приємного апетиту!
    Фото: Оксана Ельнова