Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Дуже просте і смачне печиво з цитрусовим ароматом і ніжним смаком кукурудзяного борошна. Рецепт узятий мною на сайті hlebopechka. ru. Автору - подяку.
Інгредієнти:
Борошно пшеничне - 250 р
Борошно кукурудзяне - 100 г
Яйце - 3 шт
Масло вершкове - 150 г
Цукор - 100 г
Ізюм - 100 г
Розпушувач тесту - 10 г
Цедра лимона (терта) - 1 шт
Ванільний цукор - 10 г
Приготування:
У мисці змішати пшеничне і кукурудзяне борошно, розпушувач, ванілін і цедру. Масло (кімнатної температури) збити з цукром. З'єднати обидві суміші.
Додати родзинки і замісити м'яке і не липке тісто. Кількість борошна напевно доведеться коригувати, тому мені довелося потроху додавати, щоб отримати тісто потрібної консистенції.
Сформувати печиво у вигляді човників. Викласти на деко, покритий папером для випічки або силіконовий килимок.
Випікати в заздалегідь розігрітій до 180С духовці, до рум ’ яного кольору ~ 20-25 хв.
Посипати цукровою пудрою.
Приємного апетиту!
Фото і рецепт: inna_2107