Кулінарія
Цікаве та найсмачніше !
-
Інгредієнти:
* Вівсяні пластівці - 140 г
* Мигдаль - 100 г
* Яблуко (2 шт, не сильно солодких) - 400 г
* коричневий Цукор - 130 г
* Розпушувач тесту - 1,5 ч. л.
* Лимон (цедра всього лимона і 1 ст.л лимонного соку) - 1 шт
* Олія - 1 ч. л.
Приготування:
Вівсяні пластівці і мигдаль подрібнити в блендері (майже до стану борошна).З зняти цедру лимона, додати до цукру і теж подрібнити.
Яблука очистити, видалити кісточки, нарізати кубиками і варити до м'якості в невеликій кількості води(3-5 хв.). Воду злити.
Зробити яблучне пюре. Додати його до інших ингредиентам.Хорошенько перемішати, додавши розпушувач тіста і лимонний сік.
Форму змастити маслом. Викласти тісто, разровнять.Выпекать в розігрітій до 200 гр духовці 30 хв.
Посипати цукровою пудрою.
Фото і рецепт: Марія По